ma. jul 15th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Lockers saai? Maak ze persoonlijk met een afbeelding of kleurpatroon

Wil jij dat jouw medewerkers of studenten hun spullen kunnen opbergen in een mooie locker? Denk jij bij lockers nog steeds aan saaie stalen kasten? Lockers zijn tegenwoordig allesbehalve saai! Je kunt ze namelijk precies de uitstraling geven die past bij jouw inrichting, sfeer of huisstijl. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw locker te personaliseren. Denk hierbij aan sublimatie, afbeeldingen met folie of patroongebruik. Daarnaast zijn er verschillende concepten en oplossingen met betrekking tot het opbergen van spullen.

Personaliseren van lockers

  1. Lockers met sublimatie afbeelding

Sublimatie is een techniek waarbij de afbeelding volledig in het materiaal trekt. Hierdoor zijn de afbeeldingen op de lockers kras- en slijtvast. Het voordeel van gesublimeerde afbeeldingen is dat deze nooit losraken. Iedere deur krijgt een deel van de afbeelding zodat alle deuren samen een grote afbeelding vormen.

  1. Afbeeldingen met folie

Een andere manier om een afbeelding op jouw locker te plaatsen is door middel van folie. Het voordeel van folie is dat deze methode ook geschikt is voor houten lockers. Iedere deur krijgt een afzonderlijke afbeelding. Wanneer je kiest voor folie is het ook mogelijk om nummering aan te brengen. Dit geeft een wat luxere uitstraling dan standaard nummering.

  1. Patroongebruik op lockers

Wanneer je elke deur een andere kleur geeft, krijgt elke opstelling zijn eigen uitstraling. Denk hierbij aan het toepassen van kleuren in banen, wildverband of hier en daar een accentkleur. Ook kun je erover nadenken om verschillende structuurlakken en decors door elkaar te gebruiken. Door het gebruik van bepaalde patronen maak je met jouw lockers een statement!

Lockers met verschillende opbergmogelijkheden

Ieder bedrijf of instelling heeft specifieke wensen met betrekking tot het opbergen van spullen. Er zijn verschillende concepten en oplossingen mogelijk. Zo zijn er lockerkasten met een roede en jashaken voor het netjes weghangen van je kleding. Ook zijn er kleine lockers voor het veilig opbergen van kleine persoonlijke bezittingen. En ken je de speciale lockers voor laptops al? Deze zijn ideaal voor flexplekken en bieden zelfs de mogelijkheid om je laptop op te laden.

Lockers kopen

Voor iedere omgeving zijn geschikte lockerkasten te vinden. Of het nu gaat om een onderwijsomgeving, een kleedkamerinrichting in een zorginstelling of een flexwerk lockeropstelling. Kies jij voor een gepersonaliseerde lockerkast met een afbeelding of een kleurpatroon? Of zoek je een locker met specifieke opbergmogelijkheden? Wil je lockers kopen, maar heb je vragen? Neem dan contact op met een specialist in lockers.