do. apr 18th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Dit zijn de meest essentiële non-food producten in een restaurant

Bij het runnen van een restaurant, is het belangrijk om niet alleen te denken aan de producten die je gaat verkopen, maar ook de essentiële non-food producten die je nodig hebt om een soepel verloop van de dag te garanderen. Deze producten zijn net zo belangrijk als het eten en drinken, omdat ze ervoor zorgen dat gasten comfortabel kunnen dineren en dat je medewerkers efficiënt kunnen werken. In deze blog zullen we ons richten op de essentiële non-food producten die je nodig hebt voor het runnen van je restaurant.

1. Meubels en bestek 

Hoewel het misschien voor de hand ligt, is het toch belangrijk om het te benadrukken. Meubilair, inclusief stoelen, tafels en meubilair accessoires zoals placemats, linnen en dekens, zijn essentieel voor het creëren van een goede sfeer in jouw restaurant. Het is natuurlijk belangrijk dat deze producten van goede kwaliteit zijn. Het bestek is ook belangrijk om comfortabel te kunnen eten en moet voldoen aan de hoge hygiënenormen.

2. Vaatwasmiddelen

Je zult waarschijnlijk veel vuile borden, glazen en bestekken hebben na het serveren van eten en drinken aan gasten. Om deze items snel en grondig te reinigen, heb je een kwalitatief hoogstaand vaatwasmiddel nodig. Naast het vaatwasmiddel heb je ook een goede afwasmachine nodig, afhankelijk van het formaat van je restaurant.

3. Schoonmaakartikelen

Om een schone en hygiënische omgeving te behouden, is het belangrijk om regelmatig schoon te maken. Denk aan schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger, vloerreiniger, ontsmettingsmiddel, toiletpapier en schoonmaakdoekjes. Het is erg belangrijk om dagelijks schoon te maken om ervoor te zorgen dat je restaurant altijd fris blijft. Doordat je dagelijks jouw restaurant moet schoonmaken, is de kans groot dat je met enige regelmaat producten moet bestellen bij een non food horeca leverancier.

4. Verlichting

Verlichting is een belangrijk element, niet alleen om sfeer te creëren, maar ook om ervoor te zorgen dat jouw gasten hun gerechten goed kunnen zien en waarderen. Het is verstandig om te investeren in de juiste verlichting. Een warme, zachte gloed zal zeker helpen met de sfeer, terwijl felle verlichting weer belangrijk kan zijn voor de keuken waar veel precisiewerk wordt gedaan.

5. Kassa- en betalingssystemen

Als laatste, maar zeker niet de minste, verdient deze categorie jouw aandacht omdat dit systeem je veiligheid en nauwkeurigheid biedt bij het afhandelen van transacties. Het is daarbij ook verstandig om te investeren in POS-systemen. Dit kan het proces van bestellen, betalen en traceren sneller en efficiënter maken.

In deze blog hebben we het belang van non-food producten in jouw restaurant benadrukt. Het hebben van essentiële non-food producten zal helpen om je restaurant efficiënter te laten werken, een goede sfeer te creëren en voor nauwkeurigheid van transacties te zorgen. Door deze non-food producten goed op orde te hebben ben je stap dichter bij een succesvol restaurant.

Ben je op zoek naar een non-food leverancier? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen bij Victoria Horeca!