ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Een bureaustoel lange mensen kopen?

Wanneer je lang bent is het soms lastig om een goede stoel te vinden. Daarom bieden wij een uitstekende hoge bureaustoel aan waardoor je zonder problemen langere tijd kunt werken zonder pijnklachten.

Voor lange mensen is een goede bureaustoel extra belangrijk. Zij ervaren dan ook vaak een extra belasting aan de rug en benen omdat de stoelen vaak niet zijn gemaakt voor langere mensen. Daarom bieden wij onze klanten voor langere medewerkers een hoge bureaustoel. Deze bureaustoel voor lange mensen is gelukkig bij steeds meer bedrijven een feit. Zeker omdat medewerkers vaak voor een langere tijd achter de computer aan een bureau moeten plaatsnemen. Dan is de juiste houding extra belangrijk om ziekte en uitval te kunnen voorkomen.

Wanneer je langer bent dan gemiddeld heb je waarschijnlijk weinig aan een standaard bureaustoel. Het is in deze gevallen goed om een hoge bureaustoel te kopen. Deze kun je namelijk beter instellen.

Een bureaustoel voor lange mensen kun je niet alleen in hoogte instellen. Ook de stoel zelf is groter en anders dan andere bureaustoelen. Zo is het zitvlak vaak iets langer en zijn ook de leuningen hoger.

Moet ik echt een hoge bureaustoel kopen?

Wanneer je langer bent moet je zeker een hoge bureaustoel kopen. Je zult merken dat het je veel beter zit. Want alles is beter afgestemd op jouw persoonlijke zithouding kun je ook veel beter thuiswerken.

Het werken met een ergonomische bureaustoel voor langere mensen heeft op korte maar ook op lange termijn veel voordelen. Zo zul je minder pijn ervaren in de rug of nek. Waar een normale bureaustoel je behoorlijk in de weg kan zitten.

Een bureaustoel voor lange mensen via je werkgever?

Wij hebben voor werkgevers ook de mogelijkheid om een bureaustoel voor lange mensen te kopen met een aantrekkelijke regeling. Je bent bovendien ook verantwoord bezig tegenover je werknemer. Want die zal de aanschaf bijzonder waarderen.

De stoelen voor lange mensen zijn van superieure kwaliteit. Wij zullen ze bovendien ook heel snel aan je leveren. Zo kun je misschien morgen al genieten van een bureaustoel voor lange mensen.