ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Een draagtas als promotiemiddel

Eén van de meest verkochte promotionele producten zijn bedrukte tassen. Overal waar je loopt zie je wel tassen in verschillende soorten en maten met daar op een bedrukking van een bedrijf voorbij komen. Maar waarom is dit nou zo populair?

Waarom kies je voor bedrukte tassen?

Als ondernemer wil je graag opvallen bij (eventuele) klanten en relaties. Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om dit te doen. Eén van deze manieren is via bedrukte tassen.
Als bedrijf is een bedrukte tas gebruiken een ideaal promotie middel omdat veel mensen je bedrijfsnaam voorbij zien komen wanneer iemand met jouw tas rondloopt. We zijn ons allemaal bewust van het feit dat we minder plastic moeten gebruiken waardoor het eenmalige gebruik van tassen drastisch verminderd is en dus de groei van onder andere de katoen en canvas draagtassen is ingezet. Naast dat het goed voor het milieu is, is de bedrukte tas samen met de bedrukte pen het promotie artikel dat al met een beperkt budget te verwekelijken is.

Welke opties heb je?

Wanneer je voor een tas wil gaan als promotiemiddel heb je zoveel verschillende keuzes qua maten en materiaal dus je moet goed bedenken wat het doel van je tas gaat zijn. Er zijn veel verschillende soorten en maten tassen te verkrijgen. Je kan gaan voor een Canvas, vilten, jute of een katoenen tas of eventueel voor materialen die beter zijn voor het milieu  zoals Bamboe of fairtrade draagtassen. Elke winkel, supermarkt of bedrijf gebruikt ze op diverse manieren. Je kan ze gebruiken als boodschappentas, goodiebag of als beurstas.

Bedrukkingen

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor katoenen draagtassen bedrukken dan de meest gebruikte en voordelige manier door middel van zeefdruk. Zeefdruk wordt gebruikt om  een afbeelding gedetailleerd te reproduceren. Bij deze methode wordt de inkt door een zeef gedrukt met een rakel. Je kunt ook gebruik maken van een transferdruk maar dit is een duurder in vergelijking met zeefdruk. Over het algemeen kun je verschillende kleuren laten bedrukken tot wel 7 drukkleuren. De meeste bedrukkingen bestaan uit 1 of 2 kleuren. Ook kiezen bedrijven er voor om een tas full color met 1 of 2 steunkleuren te bedrukken.