ma. jul 15th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Freshbed, een bed met instelbare klimaatregeling

Fresh bed

Wanneer je heerlijk wilt kunnen slapen, dan zal een bed en matras aan meerdere voorwaarden moeten voldoen. Als je een bed zoekt die geschikt is, dan zal de bodem van het bed en het matras geschikt moeten zijn voor jou. De hardheid en vering zal bij je lichaam en slaaphouding moeten passen. Als je heerlijk wilt kunnen slapen dan is een matras dat goed ventileert tevens zeer belangrijk. Een Freshbed geeft veel comfort en ventileert ontzettend goed. 

Ontstaan van een Freshbed

Freshbed is een merk dat de bedden en matrassen zo ontwikkeld heeft, dat ze vocht en warmte beter kunnen reguleren. Wanneer het matras goed kan ventileren, wordt voorkomen dat je zwaar gaat transpireren. Je voorkomt dat het matras klam aanvoelt. Daarnaast is het natuurlijk meer hygiënisch om in een bed te slapen waarin vocht zich niet in het matras verzameld. Hierdoor is een bed met matras ontwikkeld waarin het klimaat van het bed te reguleren is. Op deze manier is het bed aan te passen aan je behoeftes. De instelbare klimaatregeling voorkomt dat je overtollig gaat transpireren. Je zult het niet meer te warm of te koud in bed hebben. 

Een comfortabel bed

Doordat een Freshbed een instelbare klimaatregeling heeft kun je met meer comfort slapen. Je kunt een constant klimaat instellen dat bij jou past. Hierdoor krijgen bacteriën en schimmels tevens niet de kans om in je bed te groeien. Je creëert als het ware een microklimaat in je bed. Hierin zal het bed continu van voldoende ventilatie worden voorzien. Dit gebeurt doordat het bed kan luchten. Daarnaast zal circulerend lucht in het bed zorgen voor het beste slaapklimaat. Het doorluchten zal ervoor zorgen dat je met hetzelfde comfort kan slapen. 

Materialen van het bed

Het bed kan lucht dus goed ventileren. Binnen het bed circuleert lucht. Hierdoor voelt het matras fris aan. Tevens kan transpiratievocht gemakkelijk wegvloeien. Dit heeft alles te maken met de materialen waarvan het bed is gemaakt. Een Hepa-filter zorgt ervoor dat lucht rond kan circuleren. Hierdoor wordt de lucht gezuiverd wat een gezond slaapklimaat oplevert. Het matras is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit voelt fijner aan en slaap beter. Een Freshbed heeft een pocketveringmatras. Dit geeft een perfecte ondersteuning aan je slaaphouding.   

Een hotel waardig bed

Bedden van het merk Freshbed worden steeds meer in hotels gebruikt. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit van het bed het bed vormt zich goed naar je lichaam. Hierdoor kunnen hotels een goede nachtrust garanderen. Daarnaast heeft het bed dus een zeer goede ventilatie. Voor een hotelbed is dit zeer belangrijk. Als je uitgeslapen wakker wordt, dan zul je overdag tevens energieker zijn. Uitgeslapen wakker worden in een hotel zal voor een hotel zeker een lovende reactie uitlokken. Voor hotels is klanttevredenheid en zijn de daaropvolgende reviews zeer belangrijk. Het aanschaffen van een Freshbed kan dus zelf voor hotels zeker uit. En een Freshbed koop je uiteraard bij de beste beddenwinkel!