ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Het belang van naamsbekendheid voor je bedrijf

Voor bedrijven is het natuurlijk heel belangrijk om hun naamsbekendheid te vergroten. Wanneer mensen je logo herkennen of je bedrijfsnaam kennen, denken of vertellen ze er ook sneller over. Er zijn veel verschillende manieren om aan je naamsbekendheid te werken. Dit kan via relatie geschenken, bedrijfskleding en reclame campagnes. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan je logo erop drukken tegenwoordig.

Bedrijfskleding

wil jij je eigen logo bedrukken op je bedrijfskleding? Dit is de ideale manier om je bedrijfsnaam de wereld in te helpen. Mensen zien je aan het werk en ze weten gelijk wat je doet. Wanneer de bedrijfskleding er goed verzorgd en herkenbaar uit ziet zijn potentiële klanten ook sneller geneigd om je bedrijf eens op te zoeken. Je kan op elk kleding stuk je bedrijfslogo bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een Soft shell, trui, broek, polo of blouse. Wanneer je bedrijfskleding draagt in een winkel dan is het ook nog eens herkenbaar voor de klant bij wie ze moeten zijn als ze een vraag hebben of hulp nodig hebben.

Relatie geschenken  

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende producten waar je als bedrijf je logo op kan laten bedrukken. Denk aan pennen, tassen, kalenders maar je kan bijvoorbeeld ook denken aan een Paraplu bedrukken. Bedenk als bedrijf goed wat je doelgroep is en wat je wil bereiken met een eventueel geschenk. Wanneer je bijvoorbeeld een relatie dag hebt met klanten en je gaat wandelen dan is het leuk om bedrukte paraplus uit te delen. Je hebt wat om over te praten en de klanten nemen dit mee naar huis en kunnen het altijd goed gebruiken in privé tijd ook.

Reclame campagnes

Als bedrijf kun je natuurlijk ook altijd gaan voor de bekende reclame campagnes op social media, radio of tv natuurlijk. Helemaal social media kun je tegenwoordig goed inzetten voor naamsbekendheid. Relatief goedkoop kun je groot netwerk opbouwen met veel klant bereik. Op deze manieren kun je dus je bedrijfsnaam laten zien aan de wereld en op die manier eventuele klanten bereiken. Dus wees creatief en bedenk leuke manieren om je bedrijfsnaam of logo te laten zien!