zo. mei 26th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Hoe kun je de afhandeling van bedrijfskleding beter laten verlopen?

Als bedrijf wil je natuurlijk graag dat je medewerkers er netjes en verzorgd uitzien in je eigen gekozen bedrijfskleding. Maar dit kan voor kleine en grote bedrijven nog een aardige klus zijn om het financieel en operationeel allemaal te regelen voor alle medewerkers.

Kleding management systeem

Voor bedrijven die willen besparen en of een beter overzicht willen krijgen wat de medewerkers aan bedrijfskleding besteden is een kleding management systeem de ideale oplossing. Hierin kun je als werkgever een gekozen assortiment in zetten met afgesproken prijzen waar medewerkers uit kunnen kiezen. Zo krijg je nooit meer onduidelijkheid wat medewerkers moeten bestellen en waar ze het moeten bestellen.

Voordelen voor de werkgever

De werkgever bespaard veel tijd met dit systeem omdat het voor de medewerkers erg duidelijk is wat, hoeveel en waar ze kunnen bestellen. Je hebt altijd Rapportages bij de hand waardoor je op elk moment kan zien wat er speelt op bedrijfskleding gebied en zo kan je altijd bij sturen waar nodig. Ook bespaar je geld omdat je van te voren een budget kan vastleggen voor iedereen en afspraken kan maken over prijzen met je bedrijfskleding leverancier. Je kan makkelijk werknemers toevoegen aan dit systeem zodat iedereen snel aan het werk kan in mooie bedrijfskleding.

Voordelen voor de werknemer

De werknemer heeft een eigen portaal waar makkelijk en snel te zien is wat het budget is en welke kleding voor diegene gekozen is. Op deze manier kan er snel besteld worden. Mocht de medewerker extra wensen hebben en over het budget heen gaan dan is dat ook geen probleem. Er is een optie om het resterende bedrag zelf via IDEAL te kunnen betalen.

ERP Systeem

Wanneer je als bedrijf een eigen ERP systeem hebt dan kun je makkelijk het KMS systeem hieraan koppelen. Hierdoor kunnen de meeste handelingen automatisch gaan.