ma. jul 15th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Het gebruik van neon voor marketingdoeleinden

Eigenlijk kan er worden geconcludeerd dat het voeren van marketing in de praktijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. De kerngedachte van marketing is dan ook dat je ervoor moet zorgen dat je goed weet op te vallen in de omgeving. Tegenwoordig kan er hiervoor worden gekeken in de richting van verschillende soorten mogelijkheden. Neem nu bijvoorbeeld het gebruik van neon. Door de jaren heen zijn ongelofelijk veel winkels en bedrijven erin geslaagd om op deze manier hun onderneming extra in de kijker te zetten. Ben jij eigenlijk van plan om hetzelfde te doen? In dat geval kan het zonder meer de moeite waard zijn om je te verdiepen in de onderstaande informatie!

Hoe kan je neon in de praktijk precies inzetten?

Er bestaan tal van verschillende mogelijkheden om neon in de praktijk in te zetten. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een neonbord met “open” of “gesloten” op te hangen. Het spreekt voor zich dat dergelijke borden gewoon standaard aangekocht kunnen worden. Een andere optie die je hebt is natuurlijk het op maat laten maken van je neon. Wat dit betreft zal je kunnen vaststellen dat je verschillende zaken in je verlichting zal kunnen verwerken. Denk hierbij aan:

  1. De naam van je onderneming;
  2. Het eventuele logo waarover je beschikt;

Bovendien spreekt het voor zich dat je ook het formaat van je reclame volledig zelf kan bepalen. Dit geldt overigens ook voor de kleur. Het spreekt echter voor zich dat het steeds vooral wordt benadrukt om te kiezen voor een kleur welke zo goed mogelijk opvalt in de omgeving. Enkel en alleen op deze manier zal je er namelijk in slagen op het optimale potentieel van je neonverlichting te benutten. Dit is dan ook zeker een belangrijk punt om rekening mee te houden.

Wat is het verschil tussen glasneon en LED neon verlichting?

Indien je over wenst te gaan tot het kopen van bepaalde neon reclame zal je in de praktijk kunnen vaststellen dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen glasneon enerzijds en het zogenaamde LED-neon anderzijds. Er zijn best wel wat verschillen tussen bieden. Voor de LED-uitvoering geldt immers dat ze niet alleen over meer branduren beschikt, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat ze merkbaar minder energie verbruikt. Doorgaans zomaar even tot 80 procent minder in vergelijking met de glasvariant. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat er vandaag de dag door het merendeel van de mensen wordt gekeken in de richting van een LED-exemplaar.

Hoe neonverlichting op maat van je wensen laten maken?

Zoals eerder op deze pagina al werd aangegeven is het natuurlijk perfect mogelijk om neon reclame op maat van je wensen te laten maken. Er zijn een aantal zaken die je in dit geval op voorhand voor jezelf zal moeten bepalen. Denk hierbij concreet aan de volgende:

  1. Wat moet de inhoud zijn van het neonbord?
  2. In welk kleur van neon moet ze worden gerealiseerd?
  3. Hoe groot moet de verlichting precies zijn?
  4. Wil je graag kiezen voor glasneon of het LED alternatief?

Wanneer je voldoende aandacht besteedt aan de bovenstaande vier aandachtspunten zal je kunnen vaststellen dat er uiteindelijke prachtige LED-verlichting kan worden gerealiseerd op maat van jouw wensen. Dit bovendien doorgaans ook nog eens tegen een lekker toegankelijk prijskaartje. Bekijk ook zeker de website van LEDreclamebords.nl voor uitgebreid aanbod.