do. apr 18th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Werken met Outlook

Outlook is een van de meest populaire mailprogramma’s die momenteel wordt gebruikt. Zo zijn er al honderden miljoenen aan gebruikers. Er zitten dan ook een aantal fijne functies in Outlook. .

Outlook voor functies is in de loop van de tijd geëvolueerd. Het begon met slechts een paar knoppen en is nu uitgegroeid tot een verscheidenheid aan tools, schakelaars en tabbladen om e-mailcommunicatie te vergemakkelijken.

Microsoft Outlook is een e-mailclient die al sinds 1996 bestaat. Het is een van de meest populaire communicatietools geworden voor professionals over de hele wereld met 1 miljard actieve gebruikers per maand. Microsoft wilde ervoor zorgen dat deze communicatietool actueel blijft door nieuwe functies toe te voegen om de e-mailcommunicatie te verbeteren, waardoor deze krachtiger wordt voor zowel gebruikers als bedrijven. Deze functies kunnen gemakkelijk aangeleerd worden door bijvoorbeeld een training Microsoft outlook!

Tips voor het verzenden van e-mails vanuit een inbox in de vorm van een contactformulier in Outlook

Contactformulieren zijn een geweldige manier om in contact te komen met uw klanten en hen een snelle en gemakkelijke manier te bieden om in contact te komen met uw bedrijf. Ze zijn misschien niet de beste optie voor bepaalde soorten contact, maar ze zijn een geweldige manier om uw klantenservice te verbeteren en mensen de mogelijkheid te geven snel contact met u op te nemen als ze iets nodig hebben.

Hier volgen enkele tips voor het verzenden van e-mails vanuit een Outlook-inbox met behulp van een contactformulier:

– Zoek het e-mailadres van de persoon die het formulier heeft ingediend door te klikken op “E-mails verzenden” in uw Outlook-inbox.

– Stuur een e-mail door de gegevens in te vullen en op “Maken” te drukken.

– Druk op “Bericht opstellen” wanneer u klaar bent om te zien hoe het eruit zal zien voordat u het verzendt.

– Druk nogmaals op “E-mails verzenden” in Outlook als u klaar bent

De eenmalige wachtwoordfunctie van Apple gebruiken in macOS Sierra voor Office365-gebruikers

Met deze functie kunnen Office365-gebruikers nu inloggen op hun accounts zonder te betalen voor een programma van derden.

Office365 is een online service die veel functies biedt voor persoonlijk gebruik, zoals e-mailen, agenda’s en documenten. Om toegang te krijgen tot deze functies, moet u uw wachtwoord invoeren voordat u zich aanmeldt. Met de eenmalige wachtwoordoptie in macOS Sierra voor Office365-gebruikers kunt u zich met één druk op de knop aanmelden bij uw account nadat u uw inloggegevens eenmaal hebt ingevoerd, dus ook bij Outlook.

trainingsvisie.nl