ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Kosten besparen? Neem een kijkje naar je abonnementen

We leven momenteel met z’n allen in een moeilijke tijd waarin veel mensen een grote vorm van inkomen kwijt raken. Echter blijven de kosten wel gewoon op lopen.

In deze tijd is het daarom juist belangrijk op te letten op de kleine, niet noodzakelijke,  uitgaven. Een bron daarvan zijn de abonnementen. Gezinnen van nu staan er om bekend dat zij steeds meer abonnementen nemen. Zo zit een huishouden al snel met meerdere sportabonnementen, streaming services en sponsoren ze goede doelen. De totale abonnementskosten kunnen dan ook vaak aan de hoge kant liggen.

Uit onderzoek blijkt dat een gezin gemiddeld twee streamingdienst abonnementen heeft, wat natuurlijk een beetje overbodig is, helemaal als je gaat kijken wat dat grapje kost. Je betaald voor een dergelijk abonnement al snel 20 euro per maand zonder dat je er erg in hebt. Vandaar dat Xpendy het mogelijk maakt om gemakkelijk en snel je abonnement op te zeggen. Hierdoor kun je de helft van je abonnementskosten besparen en dit weer aan de belangrijke dingen uitgeven. Binnen twee minuten kan je jouw Videoland abonnement opzeggen. Op deze manier houdt je meer geld over in deze en kun je met een gerust hart naar een serie kijken dit op Netflix staat.