ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Tips voor het kiezen van een linkbuilding partner

seo

Linkbuilding is iets wat vaak wordt uitbesteed. Tegenwoordig zijn er dan ook bedrijven zoals de ReputatieFabriek, die volledig gericht zijn op linkbuilding. Het is echter wel lastig om een goede partner te kiezen. Om je een handje te helpen hebben wij wat aandachtspunten op een rijtje gezet.

In de buurt

Natuurlijk is het handig om een zakenpartner in de buurt te hebben. Zo kan je voor linkbuilding Amsterdam terecht bij enorm veel verschillende partijen. Het grote voordeel hiervan is dat je makkelijk even langs kan gaan om dingen te bespreken. In het echt praten is namelijke en stuk beter voor lange relacties.

Betrouwbaar

Het is natuurlijk lastig om van tevoren in te schatten of een partij betrouwbaar is. Wel kan je een paar dingen doen. Zo kan je in jouw netwerk vragen of mensen ervaringen hebben met bepaalde bedrijven of diensten. Ook kan je online op onderzoek uitgaan. Echter moet je hierbij wel opletten dat veel recencies tegenwoordig nep zijn.

White label

Wanneer je de linkbuilding door wilt verkopen aan je eindklanten, dan is het handig om een white label linkbuilding bedrijf te zoeken. Deze kunnen rapportages in jouw huisstijl leveren zodat je het zelf kan doorverkopen alsof jij alles hebt gedaan. Zo maak je winst zonder zelf daadwerkelijk wat te doen.