ma. jun 17th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Alles uit jezelf halen

Als vrouw kan je enorm in de knoop zitten met jezelf. Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven maar je kan er maar niet achter komen wat. In deze blog ga je meer lezen over een training over je persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Alles uit jezelf halen, dat geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Vandaag gaat het om de vrouwen. Een vrouwenbrein werkt namelijk anders dan een mannenbrein. Uiteindelijk wil je als vrouw lekker in je vel zitten, gelukkig zijn en succesvol. Toch zijn er best veel vrouwen die ergens tegenaan lopen. Dit kunnen zijn:

  • Zorgen van een externe factor
  • Stress
  • Een burn-out

Vaak zijn er een aantal factoren die hier voor hebben gezorgd. Hierdoor kan je jezelf kwijtraken, je gelukkige en succesvolle ik. Dit kan je oplossen door een persoonlijke ontwikkeling training te volgen bij Powervoorvrouwen!

De coach

De coach bij Powervoorvrouwen helpt jou graag om weer een PowerVrouw te worden! De coach is een gecertificeerde Creatix Transformologist en heeft de afgelopen jaren al veel vrouwen geholpen met de cursus persoonlijke ontwikkeling. De coach richt zich op vrouwen die graag willen doorbreken en willen groeien naar een next level. Er zijn genoeg business vrouwen die zoveel te bieden hebben, maar zichzelf klein houden vanwege hun omgeving. Door het ontwikkelen van al deze belemmeringen en onverwerkte emoties kan jij weer jezelf optimaal laten presteren!

Eigen ervaring

Zelf heb ik ook een cursus persoonlijke ontwikkeling gevolgd bij powervoorvrouwen. Na een heftig auto-ongeluk 8 jaar geleden was ik totaal niet meer mijzelf. Ik was overal bang voor, durfde niet meer zelfstandig in de auto te rijden en had moeite met het vertrouwen in andere mensen. Ik kwam een flink aantal jaren later terecht bij Powervoorvrouwen en ben sinds de cursus weer helemaal de persoon voor het ongeluk! Ik kan het iedereen aanraden die met zichzelf in de knoop zit om hier een cursus te volgen!