zo. mei 26th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Modern Grieks restaurant in Twente

Heerlijk buiten de deur uit eten gaan? Wie wil dat nou niet? In het weekend uit eten gaan met vrienden of voor je verjaardag een hapje eten met familie. We associëren uit eten gaan vaak met iets feestelijks. En omdat de keuze uit diverse restaurants steeds groter wordt, ook door het aanbod van buitenlandse keukens. We gaan hier een restaurant in Twente uitlichten die zowel moderne gerechten op de kaart heeft staan als Griekse gerechten.

Restaurant Kreta

Tegenwoordig zien we mediterrane keukens, Aziatische keuken, Italiaanse keukens en nog een tal van buitenlandse gerechten op de menukaart. Het buitenlandse eten zoals sushi, pokebowl, nasi en andere gerechten wint aan populariteit. Vooral sushi restaurants zijn de afgelopen jaren als bloemkolen uit de grond gekomen. Wij Nederlanders leven in een multiculturele samenleving en dit is goed te zien in de diversiteit aan restaurants. De plaatselijke Chinees is helemaal ingeburgerd en we eten maar al te graag bami pangang en rijst gerechten. Ook Europese gerechten zoals pasta’s, paella en giros gaat er bij de meeste Nederlanders wel in. Nederlanders zijn een reislustig volk en overal waar we komen proberen we wel lokale gerechten te eten. Ik zelf vind Grieks eten echt heerlijk. Diverse soorten vis, vlees en Griekse feta salades zijn mijn favoriet. Ik ben daarom ook blij verrast dat we veel Griekse restaurants in Twente hebben. Zo kun je in Almelo bij restaurant Kreta heerlijke Keftedakia eten. Voor de mensen die niet weten wat dit Griekse gerecht precies inhoudt, het zijn gekruide gehaktschijfjes in tomatensaus. Ook serveren ze hier diverse andere gerechten zoals de Duitse flammkuchen. Een modern restaurant met diverse specialiteiten gelegen in het centrum van Almelo. Zeker de moeite waard om hier eens heerlijk te dineren.

Diner Cadeaubon

Het leuke aan restaurant Kreta is dat ze er unieke cadeaubonnen accepteren van de branche ‘geef een dinercadeau’. Een uniek concept wat alleen in Almelo te vinden is. Met deze cadeaubon kun je alleen in Almelo bij enkele specifieke deelnemende restaurants eten en bij een Escape Room. Ken je dus iemand die in de buurt van Almelo woont en verdient die persoon een Diner Cadeaubon? Bestel hem hier eenvoudig, en hij wordt gratis thuisbezorgd!