ma. jul 15th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Zet een van deze vormen van gevelreclame in voor jouw zaak

Wanneer je wilt dat jouw bedrijf op een afstand al opvalt, dan zijn de doosletters daar een mooie optie voor. Doosletters zijn driedimensionaal en kunnen dan ook een eindje uit de gevel steken van het bedrijfspand. 

Wat zijn doosletters?

Met doosletters kan je bedrijf heel goed zichtbaar en vindbaar gemaakt worden. De doosletters worden op de gevel van het bedrijfspand bevestigd en daardoor is het bedrijf al te zien op een grote afstand. In feite zijn doosletters gevormd als of ze dozen zijn. Een andere naam voor doosletters is boxletters. Ze zijn erin heel erg veel vormen en kleuren en kunnen zelfs voorzien worden van licht. Wanneer er doosletters met licht gebruikt worden dan is in het donker ook het bedrijf te zien. 

De voordelen van doosletters

Doosletters vallen goed op wanneer ze aan een bedrijfspand gemonteerd zijn. Ze zijn dan of strak op het pand gemonteerd of met een afstand. Wanneer er ook nog eens licht gebruikt wordt bij de doosletters vallen ze nog beter op in de avond. De doosletters zijn te verkrijgen in allerlei vormen en maten. 

Deze voordelen van de doosletters zijn een prima gevelreclame zodat het bedrijf altijd opvalt. 

Waar moet je op letten bij het kopen van doosletters

Soms is het gemakkelijk om een beetje advies te krijgen van een specialist. Wanneer je dan doosletters toepassen gaat voor je bedrijf kan je natuurlijk altijd informatie opdoen. Er zijn natuurlijk heel erg veel verschillende soorten doosletters maar ook de belichting kan op verschillende manieren geplaatst worden. Er worden ook nog wel eens fouten gemaakt. Zo is de fout te grote of te kleine letters voor een pand iets wat vaak voorkomt of een te felle of zachte kleur van verlichting. 

Kenmerken voor goede doosletters

Wanneer de doosletters goed zijn vallen ze altijd op ook omdat ze op de juiste hoogte zitten. Er kan in één oogopslag gezien worden wat er staat. De verlichting is allemaal gelijk zonder te verblinden. De kleuren zijn helder. Door de montage geeft het een stevige en solide indruk.