do. apr 18th, 2024

Zakelijke Blog

Zakelijk Nieuws

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor je werknemers? Probeer dan eens een kookworkshop!

Al jaren organiseer ik als eigenaar van mijn bedrijf een bedrijfsuitje voor mijn werknemers. Dit valt al jaren goed in de smaak, een bedrijfsuitje zorgt ervoor dat mijn werknemers elkaar vanuit een andere hoek leren kennen. Vorige week was het weer tijd voor een leuke activiteit, maar in de afgelopen jaren hebben we al zo veel gedaan dat mijn inspiratie een beetje op was. Uiteindelijk gaf een kennis mij de tips om eens te gaan kijken naar kookworkshops. Na me erin verdiept te hebben was ik overtuigd en heb ik een workshop geboekt. We hebben uiteindelijk een ontzettend leuke middag en avond gehad en kan het dan ook aan iedereen aanraden! In deze blog vertel ik je over onze middag en avond.

Op locatie

Wat een groot voordeel is, is dat de kookworkshop bij ons op het bedrijf werd gehouden. Dit kwam doordat de organisatie alle benodigde spullen naar onze locatie heeft gebracht. Dit zorgde er ook voor dat we met alle collega’s een drankje konden doen, omdat de meeste mensen op fiets afstand wonen of met het openbaar vervoer. Dit is natuurlijk geen must, maar wel een groot voordeel van het bedrijfsuitje dicht bij de deur houden.

Thema kiezen

We konden uit veel verschillende thema’s kiezen. De keuzes waren onder andere Mediterraans, Spaans, Italiaans, vegetarisch en BBQ. Uiteindelijk heb ik in overleg met mijn werknemers gekozen voor een BBQ thema.

De kookworkshop

De mannen van de kookworkshop hebben allereerst alles buiten klaar gezet. Vervolgens kregen we aan het begin van de workshop allemaal een drankje en een amuse. Hierna zijn we begonnen met het koken onder begeleiding van de chefs. De chefs waren erg vriendelijk en vertelde gepassioneerd over het eten. Toen alles voor bereid en klaar was mochten we aan tafel zitten en werd het eten voor ons opgemaakt en toe gediend. Dit terwijl we tijd hadden om met een drankje eens gezellig bij te kletsen. Het eten was heerlijk en we hebben er allemaal iets van opgestoken. Een echte aanrader dus!